emzirmek her şartta güzel..

28 Ocak 2014 Salı

Annelutfen.com ile dijital dünyanın hakimi şimdi kadınlar :))



Annelutfen.com şu aralar anneler arasında çok meşhur,binlerce bebek-çocuk ürününü annelerle hızlı şekilde buluşturan bir alışveriş sitesi.0-12 yaş grubu için ne ararsanız var..bunun yanında annelutfen.com,anneleri ile interaktif ilişki içinde olan,samimi güleryüzlü bir site..


Annelutfen.com, “Güçlü Kadınlar Etkinlikleri”nin ilki ile kadınları internette daha da etkin kılmayı hedefliyor. Türkiye’nin en çok çeşit sunan Anne-Bebek Alışveriş Sitesi Annelutfen.com, daha güçlü ve cesur kadınlar için bir etkinlik serisine başladı. Kadınların gücüne inanan Annelutfen.com, bu kapsamda seri şeklinde sürdüreceği Güçlü Kadınlar Etkinlikleri’nin ilkini, 23 Ocak 2014 Perşembe Günü gerçekleştirdi. “Google ile Internette Daha Güçlü Kadınlar” başlıklı ilk seminerde, dijital dünyada yer alan kadınların dijital pazarlamayla internetteki varlıklarını güçlendirmelerine yönelik bir buluşma gerçekleştirildi.




 Borusan Holding ev sahipliğinde düzenlenen ve Google Türkiye Ürün Pazarlama Müdürü Aslıhan Ulutaş’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde katılımcılara dijital pazarlama yöntem ve stratejileri, internette varlık göstermenin yollarını aktarıldı. 





Öte yandan, Annelutfen.com’u melek yatırımcı (crowdfunding) modeliyle büyüten Annelutfen.com Kurucusu ve Genel Müdürü Roys Güreli de katılımcılarla başarısının ardındaki sırrı paylaştı. Annelerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla 2011 yılında kurulan Annelutfen.com; güçlü ve bilinçli kadınların yaşamda daha fazla kendini göstermesi adına etkinliklerine devam edeceğini belirtiyor. www.annelutfen.com #guclukadinlar #annelutfen Annelutfen.com Hakkında Türkiye’nin her yerinden alışveriş yapma imkanı sağlayan Annelutfen.com’da hamileler, anneler ve 0-12 yaş grubu için her bütçeye uygun ürün bulmak mümkün. %100 orijinal ve garantili geniş ürün yelpazesiyle 12 binden fazla ürünü barındıran sitede, 365 gün 7/24 zengin ödeme seçenekleriyle alışveriş yapılabiliyor. 


Türkiye’de ilk defa abonelik modelini hayata geçiren Annelutfen.com’da ürünlerin sevkiyatı da 1 ila 3 iş günü içinde gerçekleştiriliyor. Annelerin hayatını kolaylaştırmak birinci önceliği olan Annelutfen, e-posta, canlı-chat ve satış sırası/sonrası destek gibi hizmetlerle annelere her daim destek oluyor.



 İletişim: 0 212 4810788 basin@annelutfen.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Special design for Ada ve Aras ile Hayat by GeCe