emzirmek her şartta güzel..

20 Temmuz 2014 Pazar

Ilıca Otel - Çocuklu Aileler İçin Tatil


Ilıca Otel Çeşme  3. Kez gittiğim ve memnun kaldığım bir otel.. daha önce  ada'ya hamileyken ve ada 11 aylıkken gitmiştim ve araya kısa bir aras molası aldıktan sonra:)  bu sene yine rotayı çeşmeye çevirebildik:)


Ilıca Otel'i tercih etme sebebim;

- Ailelerin büyük kısmı çocuklu bu yüzden kimse sizden rahatsız olmuyor:)) 

her yerde  çocuğuna yemek yedirmeye çalışan yada pusetinde uyutmaya çalışan anne- babalara rastlamanız mümkün.

- Otelin mini club çalışanları çocuklara karşı ilgili, gayet sıcak ve farklı etkinliklerle çocuklarla gün boyu eğlenceli vakit geçirebiliyorlar. ( benim çocuklarımın yaşı gereği orada bensiz veya babaları olmadan vakit geçirmeleri çok zor ama pek çok  çocuğun ailelerini aramadan mini club ta oyun oynadıklarına şahit  oldum.)

-Otelin bahçe katı odaları çok çocuklu aileler için biçilmiş kaftan. Diğer odalarında gayet geniş olduğunu biliyorum.İstediğiniz an bebek yatağı temin ediyorlar.Otel çalışanları bu konuda profesyonel.

-Otelin yemekleri; aşçılar gözünüzün önünde et- balık pişiriyorlar,her gün çok çeşitli zeytinyağlı büfesi,sıcak yemek büfesi,mantı gibi yöresel yemekler,taze balık ve su ürünleri ve lezzetli tatlı bFesi mevcut.

                            


                         

             
                           




Ayrıca çocuklar için 3-4 çeşitten oluşan haşlama ve yağsız yemeklerden oluşan ufak bir büfe yapmışlar ama benim çocuklarım baştan beri bizim gibi yedikleri için açıkçacı oraya bakmadım bile.

Büfeye bence daha fazla meyve eklenebilir.


- Otelin bünyesinde olan Aqua Toy City çocuklar için cennet gibi. Ada ve Aras bayıldılar ve çıkmak istemediler. Derinliği 40 cm. Olduğundan 1 yaşında bile annesinin elinden tutmuş su ile keyifle oynayan bir sürü bebek gördüm.




Aqua Toy City'nin arka tarafında ise yetişkinler için eğlenceli havuz etkinlikleri mevcut. Gerçi bizim böyle bir şansımız olmadı çocuklardan mutlaka biri uyanık olduğu için ama eğer vaktiniz olursa bol bol kaydıraklardan suya atlayın  derim:)





- Otelin kendine ait kumsalı var ve kum,çocuklar rahatlıkla kumda oynayabildiler.

- Otelin kumsalındaki restoran öğlen yemeklerinde,kumsaldan ayrılmadan çocuklarımıza yemek yedirmemiz açısından büyük kolaylık sağladı.


- Otel Alaçatı'ya araba ile 10 dakikadan fazla sürmediği için akşamları çocuklarla dışarı çıkmamız kolay oldu.

- Otel dışında Çeşme Ayayorgi'de Paparazzi Beach ayrıca çocuklu aileler için gayet rahat.

Ilıca Otel'de bence olumsuz olan 2 nokta vardı;

- Otel restoranın çalışanları çok güleryüzlü ve çalışlan olmalarına rağmen,müşteri sayısına göre yetersiz geldi bana. Bu da ister istemez hizmet kalitesini düşürüyor. 

- Otel'in çocuk havuzu eskiden oldukça büyük ve büyük havuzunun yakınında olöası büyük kolaylıktı ancak bu sene gördüm ki hem çocuk havuzu küçülmüş hemde yetişkin havuzuyla mesafesi açılmış.bence bu konuda mutlaka bir değişikliğe gidilmeli.

Yine de gönül rahatlığıyla diyebilirim ki biz, ailece  Ilıca Otel'i seviyoruz çünkü Ilıca Otel çocuk dostu bir otel ve seneye tatilimizin bir kısmını yine orada geçirmeyi planlıyoruz:)
 
Yazmayı unuttuğum bir detay veya aklınıza takılan bir şey olursa - adavearaslahayat@gmail.com- a mail atabilirsiniz.

Sevgiler ve iyi tatiller:))

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Special design for Ada ve Aras ile Hayat by GeCe