emzirmek her şartta güzel..

25 Kasım 2013 Pazartesi

Playdate nerede,biz orada:))

Playdate Turkey etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor... 21 Kasım'da Mini Aktivite'nin sıcak ortamında buluşan çocuklar sanat atölyesini ufak bir keşiften sonra minik elleriyle harikalar yaratmaya hazırdı. Atölye önlüklerini taktıktan sonra hep birlikte işe koyulan miniklerin su bazlı boyalarla tuvale yansıttıkları hayal güçleri görülmeye değerdi. Boyalarla yaptıkları aktivitenin ardından çocuklar, eğitmenleri eşliğinde hep birlikte şarkılar söyleyip oyunlar oynadılar. Lezzetli ikramların tadına baktıktan sonra tuvale yaptıkları resimler, üzerlerine isimleri yazılarak kendilerine hediye edildi. Böylece minik elleriyle yaptıkları ilk eserler o günü anımsatacak sevimli birer anıya dönüştü.


                      
                        
                     
              
                      

    
     
                       
    


    
Ada daha önce evde de sulu boya veya guaj boya ile boyama yapmıştı fakat bu kadar tual üzerindeki özgün çalışması,resmini farklı objelerle süsleyebilmesi ve diğer çocuklarla grup halinde böyle bir etkinlikte bulunmak bence onu daha mutlu etti,tabii benide:)) nihayetinde ada özgürce boyama yaparken bende arkadaşlarımla keyifle sohbet edebildim.Daha öncede belirtmiştim,Playdate gerçekten hem anneleri hem çocukları mutlu etmeyi planlamış ve bunu başarabilmiş bir kuruluş,sevgili Meltem gerçekten çok doğru yolda ve bence bu organizasyonun başarılı olmamak gibi bir durumu yok çünkü organizasyonun başındaki kişi yani meltem de bir anne:)


 Playdate Turkey etkinliğe katılan anneleri de unutmadı. Son günlerde en çok satılanlar listesinde bulunan "Bir Kadının Hikayesi" kitabının yazarı Gökçe Dölek, annelere imzalı kitabını hediye etti. Playdate Turkey Hakkında: Farklı mekanlarda farklı temalı etkinlikler düzenleyen Playdate Turkey ile aynı yaş grubundaki çocuklar sosyalleşirken ebeveynler de keyifli vakit geçiriyor. Etkinliklerden eposta aracılığıyla haberdar olmak için web sitesi www.playdateturkey.com'a ücretsiz üye olmak yeterli. 


Fotoğraflar: Aslıhan Tokat Sosyal medyada Playdate Turkey: www.Facebook.com/PlaydateTurkey Twitter: @PlaydateTurkey Instagram: @PlaydateTurkey

3 yorum:

  1. İstanbul anneleri bu konuda çok şanslı. Diğer aktiviteler için iyi eğlenceler diliyorum şimdiden.

    YanıtlaSil
  2. Sanırım istanbul dışındada bu tüp organizasyonlar düşünüyor meltem,mutlaka sorucam süzin için :)

    YanıtlaSil
  3. Playdate etkinlikleri çok güzel ama 0-12 ay etkinlikleri kısıtlı sanırım. Anne bebek yogası dışında bir etkinlik göremedim. Bizim Ateş 4 aylık; keşke küçükler için daha fazla seçenek olsa. Yine de diğer etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum.
    www.atesveben.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Special design for Ada ve Aras ile Hayat by GeCe