emzirmek her şartta güzel..

4 Kasım 2013 Pazartesi

Playdate etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor:)

Daha önce katıldığımız playdate etkinliklerinden bahsederken ne kadar keyif aldığımdan ve sevgili meltem'in-nam-diğer kokoshanne'nin-bu etkinlikleri ne kadar samimi ve heyecanla organize ettiğini anlatmıştım.


 çocuklarla sık sık dışarı çıkıyoruz ve çocuklara yönelik bir sürü etkinliğin içinde bulunuyorum fakat Playdate kadar keyif aldığım,gerçekten arkadaşlarımla rahatlıkla vakit geçirirken,çocuklarımında aynı zaman diliminde keyifli vakit geçirdiğini gözlemlediğim,bu kadar ismi ile müsemma bir organizasyonun içinde bulunmadım henüz,biz çok seviyoruz playdate günlerini:))

 Meltemi gerçekten tebrik etmek lazım,bir annenin halinden de ancak anne anlardı zaten diyor ve 3.playdate etkinliğini anlatmaya başlıyorum; 

 Çocuklar ve ebeveynler için etkinlikler düzenleyen ilk platform olan ve Hürriyet Aile desteği ile yoluna devam eden PlaydateTurkey, 3. etkinliğini Kids Music Class’ta gerçekleştirdi. Çocuklar güneşli bir sabahın keyfini Kids Music Class’ın açık hava oyun bahçesinde çıkardıktan sonra ebeveynleri ile birlikte yaş gruplarına göre müzik sınıflarına girdiler. 0-3 yaş grubu çocuklar ritim atölyesinde anneleri ile müzik eşliğinde dans edip, perküsyon müzik enstrümanlarıile ritim tutarken 3-6 yaş grubu çocuklar keman, bateri ve piyano derslerinde kendi becerilerini keşfetme şansı buldular. 

Etiler Müzik Okulu’nun kurucusu Ahu Kahraman Yıldırım küçük bir piyanodinletisi verirken çocukların yüzündeki heyecan görülmeye değerdi. Aktiviteler sonrasında acıkan çocuklar Etiler Müzik Okulu’nun hazırlamış olduğu lezzetli ikramlarla karşılaştı. Aptamil mamadan, meyveli yoğurtlara kadar her detayın düşünüldüğü öğle yemeği sonrası bahçede Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu piyano, keman eğitmeniİrge Sezer ile “Müziğin Çocuk Gelişimine Faydası” konulu bir söyleşi yapıldı. 


Etkinlik sonunda ise çocukları Doğan EgmontYayıncılık’ın çıkarttığı Klasik Müzik Masalları Serisi’ndenCD’li Mozart Kitabı ve Teknolojik Anneler’inAndroid/iPhone uygulama hediyesinin bulunduğu bir sürpriz hediye çantası bekliyordu.

 Fotoğraflar: Sezin Kenet

 PlaydateTurkey günlerine katılmak ve etkinliklerinden haberdar olmak için http://playdateturkey.com ‘daki üyelik formunu doldurabilirsiniz. Sosyal medyada PlaydateTurkey: http://www.facebook.com/PlaydateTurkey Twitter: @PlaydateTurkey Instagram: @PlaydateTurkey 

Etiler Müzik Okulu İletişim: Adres: Cengiz Topel, Açıkalp Sok. No: 3 Etiler / İstanbul 0212 287 56 66 www.etilermuzikokulu.com



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Special design for Ada ve Aras ile Hayat by GeCe