emzirmek her şartta güzel..

27 Şubat 2014 Perşembe

Eğer saçlarınız benimki kadar yıpranmış ve kuruysa,çözüm tek kelime;AVEDA:)


Tanıyanlar bilir,uzun zamandır saçlarım için uygun ürün arayışındayım,eskiden sağlıklı ve KOYU renk olan saçlarımı maalesef sarı aşkına oldukça yordum,üstüne  kuaförlerde satılan hepimiz tarafınca bilinen ürünleri serileriyle kullansam da uzun vadeli bir çözüm bulamadım.

AVEDA ismini dhaa önce sevgili arkadaşım kokoshanne Meltem Bicioğlu'ndan duymuştum ancak tanışma fırsatım HANDEHALUK kuafördeki AVEDA dry remedy lansmanıyla oldu ve iyi ki oldu.

HANDEHALUK kuaföre bayıldım diyebilirim,inanılmaz güler yüzlü,profesyonel ve işlerine hakim bir ekip.Aveda ile çalışmaya başladıklarında aldıkları 1 aylık eğitim,ekibin duruşuna bile yansımış diyebilirim,gidip görürseniz ancak ne demek istediğimi anlarsınız cidden genel kuaförlerden çok farklı:)



AVEDA ürünlerine gelince;ben aradığımı BULDUM! Benim ki kadar yıpranmış,işlem görürken hasar görmüş,uçları kupkuru saçları bile neme doyurduysa bu ürün gerçekten önerilir diyebilirim.

AVEDA ' nın bir özelliğide tamamen organik olması ve imza attığı büyük sosyal sorumluluk projeleri,açıkçası bir markanın sadece ticari amaç gütmeyip bu kadar çevresine duyarlı davranması,örnek alınması ve takdir edilmesi gereken bir durum bence.



Kısaca anlatmak gerekirse;

Bitki ve çiçek özlerine dayalı botanik profesyonel saç, cilt, vücut bakımı ve lifestyle ürünleriyle bitkisel güzellik alanında dünya lideri olan Aveda kuru saçlara çare olan Dry Remedy™ serisini yeniliyor. Üstelik Dry Remedy™ ailesine yeni bir üye ekleniyor! 

Silikonsuz Formulüyle, Dry Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil %99.9 doğal* formulüyle saçları tek uygulamada% 41** oranında nemlendiren Dry Remedy™ daily moisturizing Oil, kuru saçlara çare niteliğinde ki Dry Remedy™ serisinin yeni üyesi. Dry Remedy™ günlük durulanmayan yağ, saçı ağırlaştırmıyor ve hoş kokusuyla saça lüks bir his veriyor.

 Üstün nemlendirme gücünün kaynağı ise içinde yer alan organik buriti yağı, organik zeytinyağı ve yumuşatıcı nar. Her saç tipine uygun Dry Remedy Daily Moisturizing Oil ‘i 2-4 damla arası ıslak yada kuru saça uygulayabilirsiniz. 

Hayat Ağacının Yağıyla KURU SAÇLARA YENİ BİR HAYAT Brezilya’nın derinliklerinde Piaui halkı, ‘nerede buriti meyvesi var ise orada su vardır’ der. Çünkü bu meyve sadece brezilya ormanlarının iç bölgelerindeki nehir kenarlarında bulunan yaşam ağaçlarında yetişmektedir.

Aveda içinde yaşadığımız dünyaya özen gösterme misyonu ile, Dry Remedy Daily Moisturizing Oil’in özü olan buruti yağını yöresel topumlara gelir yaratankooperatiflerden satınalarakbirçok ailenin yaşamını sürdürmesine yardımcı olmaktadır. 

Yenilenen Formül ile Aveda Dry Remedy™ Sistemi YENİ organik çiçek aroması; bergamot, zencefil, lavanta ve 16 farklı saf çiçek özünden oluşan doğal içerikli karışım ve yenilenen formül ile Dry Remedy™ kullanıcılarının %93’ü saçlarının nemlendiğini ve yumuşadığını belirtiyor. 

Dry Remedy™ Ailesinin Ürünleri: 

Dry Remdy™ Daily Moisturizing Shampoo Sülfatsız formül ile kuru ve kırılgan saçları nazikçe temizler ve nemlendirir. Organik Buriti Organik buriti yağı ile derin nemlendirci kompleks içerir. 250ml/83 TL*** 

Dry Remdy™ Daily Moisturizing Conditioner Buriti yağı içeren derin nemlendirici kompleksiyle saçları yumuşatır, pürüzsüz ve parlak saçlar yaratır. 200ml/105 TL**

 Dry Remedy™ Moisturizing Masque Derin nemlendirici kompleks içeren haftalık maske saçı yoğun bir nemle kaplayarak, saçın neme doymasını sağar. 150ml/119 TL***

 Dry Remdy™ Daily Moisturizing Oil 99.9% doğal-içerikli* organik buriti yağı ile durulanmayan bakım, saçları anında 41%** oranında nemlendirir. Silikon içermeyen formülü ile kuru yada ıslak saça uygulanabilir. Saça parlaklık ve yumuşaklık verir. 30ml/ 94 TL*** * Bitkilerden, petrol-dışıminerallerdenveyasudan.

 Daha fazla bilgi için aveda.com.tr **

 Kliniktesttegünlüknemlendirmeyağı 1 defauygulandıktan sonra **

* Tavsiye edilen satış fiyatı Aveda ürün ve hizmetlerine ulaşabileceğiniz kuaför salonları: Ankara -Paris Kuaför Next Level AVM Akatlar -Kemal Baykar Akbatı -BB Kuaför Salonu Akmerkez AVM -Erdem Kıramer Altunizade -MAS Kuaför Anadolu Hisarı -Erdem Kıramer Bağdat Caddesi -Ediz Kuaför Cevahir AVM -Mehmet Tatlı Cihangir -Makas Bliss Etiler - Ertan Altun Etiler -Uğur Alevyılmaz Hair Design Florya Aqua AVM - Erdem Kıramer Gaziantep -Zahittin & Bülent Kuaför İstinyepark AVM -Erdem Kıramer Nişantaşı - Erdem Kıramer Ulus -HANDEHALUK Hair & Makeup Varyap Meridien -BB Kuaför Salonu Zorlu AVM -


HANDEHALUK Hair & Make up Aveda Hakkında: Bitkisel güzellik alanında dünya lideri olan Aveda 1978 yılında sektörün profesyonellerine hem çevre, hem kendileri, hem de müşterileri için yüksek performanslı, bitki bazlı ürünler sunmak amacıyla kuruldu. Markanın kökleri doğu Hindistan’ın iyileşme sanatı olan Ayurveda’ya dayanmaktadır. Son olarak nihayet Türkiye’de de kadınlarla buluşan çiçek ve bitki bazlı Aveda ürünleri dünyada 30 ülkede 7.000’den fazla salonda, spada satışa sunulmaktadır. Bulunduğu ülkeler; Amerika, İngiltere, Kanada, İrlanda, İtalya, İspanya, Almanya, Kore, Tayvan, Hong Kong, Avustralya ve Singapur.

 TuğçeBiçer Aveda PazarlamaAsistanı/ Estée Lauder Companies (216) 217 17 82 tbicer@tr.estee.com FuatGökçe Kırtay Aveda Pazarlama&SatışMüdürü/ Estée Lauder Companies (216) 217 16 49 gkirtay@tr.estee.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Special design for Ada ve Aras ile Hayat by GeCe